top of page
Yazarın fotoğrafıcingiler

Star Wars Parodileri, 6. Sınıftan

1. Film: Yağ Savaşları


Yıl 3510 yılıydı. İnsanların kullanabileceği tek enerji kaynağı vücut yağlarıydı. Domuz ve sığır yağları ise kullanılmaz omuştu. Ulus ise en yağlı "yağ jedi" idi. Biz onun öğrencileri, Ulus'un eski öğrencisi olan, Hakan ve Sitkorian Ordusu'na karşı savaşıyorduk. Biz yağ jedilar ve Klikok Ordusu savaşı kazanmayı umuyoruz.


Yağ sizinle olsun...


2. Film: Sidik Savaşları


Yıl 3550 yılıydı. 30 yıl önce tüm yağ kaynakları yok olmuştu. Enerji kaynağı olarak "idrar" kullanılıyordu. Bu sırada tüm yağ kaynakları yok olduğu için Ulus 50 kg'ye düşmüştü. Fakat Hakan zayıflamış olmasına rağmen güçlüydü. Biz sidikli jedi'lar Ulus'un komutasında İdrarian ordusuyla beraber Hakan'ın Sidikurlian ordusuna karşı savaşıyoruz.


Çiş sizinle olsun...


3. Film: Sümük Savaşları


Yıl 3600 olmuştu. İnsanlık 20.000 yıldır savaş içindeydi. Yağ ve çiş kaynaklarımız tükenmişti. Geriye sadece sümüğümüz kalmıştı. Bilimadamlarımız günlerce çalışarak insan sümüğünden enerji elde etmeyi başardılar. Ve bu bir yeni teknoloji ve yeni birimler ortaya çıkardı. Bunlar sümük sondajcıları, sümükararlar ve sümükemerlerdi. Bu sümükoidler savaş boyunca işimize yarayacaktı fakat bazıları güçlü "sümüklü" jedi Sümükin Sümükwalker darth sümüğe geçti ve biz ona karşı savaşıyoruz.


Burnunuz ve sümüğünüz sizinle olsun.


Film 5: Kro Savaşları


Apaçi, Komançi ve diğer kartal (modifiyeli) kullanan türlere sesleniyorum. Savaşta sizin terinize, kılınıza ve balgamınıza ihtiyacımız var. Bildiğiniz üzere insanlık 20.000 yıldır savaş içinde, sizin kıllarınızı kullanarak enerji elde edebiliriz. Biz sümüklü jedilar -yağ jedilarının torunları- sizin yardımınıza ihtiyacımız var. Ulus Yoda


14 Tubat 3650

Kronian Sistemi



Kıldan yapılacak silahlar: Ter savar, kıl batırıcı ve kıl atarlar, kusturucular



Episode VII: Egg Wars


3692 yılında tek kaynak yumurtaydı ve bu savaşı sonlandırabilecek tek şeydi. "Horoz Jediler". Hindi ordusuyla birlikte Dark Egg'e karşı savaşıyorduk. Düşman tavuklar çok hızlı çoğalıyor ve çoğaldıkça güçleniyorlardı. Fakat Horoz Jedilar onlardan daha güçlüydüler ve onlardan yumurtasavar ve yumurta kalkanları sayesinde korunuyorduk. Öldürdüğümüz robot tavukların tüylerinden yaptığımız ışın kılıçlarıyla hepsini yok ettik ve 20.200 yıllık savaş son buldu.


Yumurta sizinle olsun!



SON!



2009

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Afitab

Babamın diğer uyarısı neydi?

Kum

Kum. Her şeydi. Altın Cehennem'de kaybolan herkesin elbet bir anlığına düşündüğü basit düşünce: Kum, her şeydi. Adımı battı. Ve diğeri...

Comentários


bottom of page